Op deze pagina vind je het programma voor Koningsdag 2019. Wanneer er onverwachts wijzigingen in het programma worden doorgevoerd, melden we dit via onze Facebookpagina en via de website. Ook het programma voor de Goereeloop wordt via die wijze bekendgemaakt.

👑 PROGRAMMAWIJZIGING I.V.M. WEERSVOORSPELLING 👑

Na diverse weersvoorspellingen naast elkaar gelegd te hebben, konden we helaas maar Ă©Ă©n ding concluderen. Met deze temperatuur, wind en regen is het helaas niet verantwoord om ons ochtend- en middagprogramma buiten op de Markt en in de haven door te laten gaan. HET AVONDPROGRAMMA GAAT WEL DOOR!

Het gewijzigde programma luidt als volgt:
10:00 – Vlag hijsen en aubade voor en in Oostdam
10:45 – Spelletjes voor de kinderen in de gymzaal
11:30-12:30 – Klokkenspel door de beiaardier J. Bezuijen
17:00 – De Juf en Hard2Get treden op, DJ Jan Looij verzorgt pauzemuziek.
23:00 – Einde programma.

Het ochtendprogramma (het hijsen van de vlag, de aubade en de Kinderspelen) verplaatsen we dus naar Oostdam en de gymzaal. Vanaf 5 uur zijn we weer te vinden op de Markt. Stadscafé Goeree zorgt voor diverse partytenten. Ook zijn de eettentjes gewoon de hele dag op de Markt te vinden.

HEMELVAARTSDAG 2019 🎉🎉

Niet getreurd! De Wipe-outbaan verplaatsen we naar Hemelvaartsdag: donderdag 30 mei 2019! Ook dan zullen we zorgen voor een gezellige DJ en/of band als avondprogramma. Hierover volgt later meer info.